top of page

Frågor & Svar

Hur startar jag en prenumeration?

Prenumerationen startar ni här! Observera att ni behöver ha tillgång till ert registreringsintyg samt identitifikationsunderlag för att vi skall kunna upprätta er profil.

Varför behöver ni registreringsintyg och identitetsbekräftande underlag?

Underlagen krävs för att vi skall kunna bekräfta er behörighet att företräda bolaget, samt för att efterleva svensk lagstiftning inom områden för penningtvätt.

Hur fungerar prenumerationen?

Beroende på vilken prenumeration ni väljer, så får ni tillgång till ett bestämt antal sessioner med affärsjuridisk rådgivning varje månad.
 

Prenumerationen inleds med 1 månads prövoperiod, vilken kan sägas upp när som helst. Därefter inträder en bindningstid om 12 månader, med samma månadskostnad och 30 dagars uppsägningstid.

Vilka rättsområden arbetar ni med?

Vi tillhandahåller affärsjuridisk rådgivning inom ramen för en bred rad rättsområden, vilka ni kan läsa mer om här

Vilken typ av rådgivning ingår?

Vår affärsjuridiska rådgivning syftar till att vägleda er genom bolagets strategiska beslut, och utformas efter era specifika behov. Vi hjälper er helt enkelt att navigera den svenska marknaden!

Hur fungerar sessionerna?

Sessionerna nyttjas i syfte att besvara era frågeställningar, vilka framställs i samband med att ni fyller i bokningsformuläret. Om tiden under sessionen inte räcker till för att besvara era frågor, nyttjas tillgängliga sessioner i Prenumerationen.

Hur får jag tillgång till min rådgivning?

Bokning av tid för telefon eller Zoom-möte sker genom ert konto eller via mail. Vilken metod ni väljer är upp till er.

Hur fungerar er avtalstjänst?

En beställning av juridiskt underlag inleds med ett kostnadsfritt konsultativt möte som ni kan boka här!

Under mötet säkerställer vi att ert syfte med avtalet uppnås genom beställningen. Därefter upprättas en tydlig offert med villkor om innehåll, kostnad och tidsfrister.

Vad kostar ett avtal?

Varje avtal utformas specifikt för era behov, och kostnadsmodellen är dynamiskt anpassad efter er ekonomiska kapacitet, där tidsfrister, innehåll och utformning styr det slutgiltiga priset.

Måste jag ha en prenumeration för att kunna beställa avtal?

Nej, en prenumeration krävs inte för att beställa avtalsunderlag.

bottom of page